DIMARTS 14-3 18 H inauguració de l’obra d’Esther Baulida al Museu del Joguet, EMPORDONESES 2017

Convocatòria de premsa
 Esther Baulida inaugurarà la instal·lació El Jardí
demà dimarts a les 18 hores al Museu del Joguet

Empordoneses’17

El cicle expositiu Empordoneses, continua inaugurant exposicions a diferents espais. Demà dimarts 14 de març a les 18 hores l’artista Esther Baulida inaugurarà la instal·lació El Jardí al Museu del Joguet de Catalunya (Carrer de Sant Pere, 1, Figueres).

A la instal·lació es combinen diversos objectes amb una projecció de vídeo. El Jardí és l’emmirallament mutu de dues representacions, una que trobem en l’escenari dels objectes i l’altra que contemplem en la pantalla. D’aquesta manera, el vidre de la pantalla adquireix la funció de porta. Una porta que, constatem, està oberta pel vincle existent entre el ‘dintre’ i el ‘fora’ però que posa límit al contacte físic entre els dos espais. Són, segons la concepció de l’artista, com dos mons que s’atrauen entre sí, que aconsegueixen semblar germans si bé tenen una natura ben diferent. És, ens explica Baulida, “un joc de paral·leles que s’acaben trobant en algun lloc, tal com ja proposava Lewis Carroll amb la seva Alícia a través del mirall. De fet, el Museu del Joguet de Catalunya ho fa cada dia quan obre la porta del carrer”.

L’obra es podrà visitar fins al 26 de març. Horari d’obertura del museu aquí.

Nota de Premsa del Museu del Joguet
LEIT MOTIVE:  SMARTPHONES, 10 ANYS
El Jardí s’emmarca dins el cicle expositiu Empordoneses 2017 que enguany compta amb un centenar de participants que exposen en una desena d’espais de la comarca. En aquesta vuitena edició, el fil conductor de totes les obres i muntatges és ‘Smartphones, 10 anys amb nosaltres’; el qual com el seu indica, vol fer reflexionar sobre la presència dels anomenats  ‘telèfons intel·ligents’, els quals van fer la seva aparició l’any 2007; i que des de llavors són un aparell indispensable en les nostres vides. Ja sigui per les possibilitats que ofereixen, la dependència que generen, la post-veritat que creen, el control al qual ens sotmeten, o la simple i pura atracció per l’objecte.
Calendari d’accions Empordoneses 2017
Pòster Empordoneses 2017
Facebook Empordoneses
Facebook Empordoneses
Twitter Empordoneses
Twitter Empordoneses
Email Empordoneses
Email Empordoneses
Per a més informació:
Pilar Farrés                                                                                                    Josep Pérez
Coordinadora                                                                                                Comunicació
Tel.  689 51 74 10                                                                                    Tel. 630 525 018
mpilarfarres@gmail.com                                                        empordoneses@gmail.com
Copyright © 2017 Jopergon, All rights reserved.
Creative peopleOur mailing address is:

Jopergon

C/ Víctor Català 5, 1º2ª

Figueres, Girona 17600

Spain

Add us to your address book

Aneu a la barra d'eines