Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Diumenge 26-5: Espai COS-MENT, Xerrada-Taller amb la Coach M. Fugardo a Girona

maig 26|11:00 - 17:00

Montserrat Fugardo . (1950)
Visc a Girona capital, ciutat en la qual vaig néixer. En aquells temps Girona i els seus ciutadans eren grisos i la boira cobria la major part de les vegades els seus carrers, en canvi ara, és una ciutat oberta i de colors com tots els seus habitants, entre els quals tinc el gust de trobar-me.
Després de casar-me i tenir tres fills meravellosos, vaig decidir reprendre els meus estudis i vaig començar amb Graduat Social, la Llicenciatura en Dret, Postgrau en Coaching Executiu i Personal,
Practitioner i i Màster en PNL ( Programació Neurolingüística), Formadora de formadors en Educació Emocional i d’altres, sempre hi ha quelcom que em fa bellugar per estar Aktiva, com diu el meu logo.
He publicat un llibre, que ve a ser un compendi de les eines que ens aporta el segle XXI per a fer canvis a nivell personal. Pretenc, que sigui de lectura fàcil i amena, perquè arribi a la gent del carrer i sàpiguen com i en què els pot ajudar el coaching i la pnl. M’agrada molt la fotografia i gairebé sempre porto la càmera fotogràfica per a prendre instantànies al moment. En el llibre incloc fotos originals preses en diferents paratges mentre passejava tranquil·lament per corriols i muntanyes contemplant la naturalesa.
Espero que aquest relat sigui un abans i un després per a molta gent i que això els origini inquietuds i preguntes a la seva manera de fer i viure cada dia amb si mateix/a. Si fos així, de bon segur em dono per satisfeta.
Aprenents de la vida, us espero en el camí.
Montserrat, la vostra Coach Personal quan vulgueu.

TEMA: Avui pot ser un gran dia i demà també.

Si vols després de la xerrada et pots quedar a dinar al mateix lloc i continuar amb el tema.

Menú complert :  20 €.

Recomano confirmar assistència…..Gràcies!

Hora : 11:h ( xerrada )

            14:00 ( dinar )

Preu Xerrada : 5 €. (consumisió a part obligatória)

Lloc : Restaurant-bar  Dúplex Girona

Rotonda Ferran Puig, 39, 1700 , Girona   ( al costat de la Devesa )

Més informació :    Montse  tel. 639 99 38 83   montse@amicsdegirona.com

Detalls

Data:
maig 26
Hora:
11:00 - 17:00
Categories d'Esdeveniment:
, ,
Aneu a la barra d'eines