Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Tots els Festivals de música a la Costa Brava, estiu 2018

Festivals de música de la Costa BravaFins al 31/08/18.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenim el privilegi d’acollir diversos esdeveniments musicals que sonen d’allò més bé, alguns dels quals s’han consolidat en el panorama cultural del país.

A l’estiu, la Costa Brava és un autèntic festival de festivals de música. Tenim el privilegi d’acollir diversos esdeveniments musicals que sonen d’allò més bé, alguns dels quals s’han consolidat en el panorama cultural del país i coincideixen a oferir una programació de concerts de figures nacionals i internacionals en escenaris singulars de gran personalitat.

De la combinació d’artistes de primer nivell i entorns màgics sorgeixen propostes com el Festival Jardins de Cap Roig, de Calella de Palafrugell. L’auditori s’instal·la en un jardí botànic al costat del mar, on actuen importants personalitats del món de la dansa, les músiques del món, el jazz, la música clàssica i d’altres.

El Festival Castell de Peralada et seduirà amb un ampli cartell d’òperes, sarsueles, ballets, concerts simfònics, recitals, música de cambra i altres espectacles, en un indret tan privilegiat com els jardins del castell de Peralada i l’església del Carme.

Sant Feliu de Guíxols trobaràs el Festival de la Porta Ferrada, el més antic dels festivals d’estiu que se celebren a Catalunya, nascut l’any 1958. És una suma d’espectacles de música, teatre i dansa de gran qualitat, emmarcats en escenaris com l’església romànica del monestir, el Teatre Auditori Municipal, la Casa Traschler i patis i jardins d’alguns edificis emblemàtics.

També s’ha fet un bon lloc en l’agenda cultural estiuenca el Festival de Músiques de Torroella de Montgrí, que omple el fantàstic nucli antic i altres espais de la vila amb la millor música clàssica, músiques del món i altres propostes sorprenents.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines