Share This Post

Altres activitats / Trobada

Proper Viatge 11/2022 ….. SENEGAL en grup (15 díes visitant tot el país) APUNTA´T

Proper Viatge 11/2022 ….. SENEGAL en grup (15 díes visitant tot el país) APUNTA´T

Gran oportunitat de visitar un país ple de sentiments, colorido, diversitat de cultures, que ofereix una certa seguretat al entrar en el Continent Africà mostrant una manera de viure llunyana a la nostra societat.

Será un viatge grupal, obert absolutament a tothom, parelles, amics, families que sàpiguen gaudir de les aventures i de la manera de viure d.altres continents.

PAÍS A VISITAR :  SENEGAL

MES : 2A  QUINZENA DE NOVEMBRE  (díes abans o díes desprès depèn de la quantitat de persones) Mínim 10 persones en cada grup.

ESTIL DE VIATGE :  GUÍA NADIU DEL SENEGAL (parla hispana) AMB AGÈNCIA LOCAL DEL SENEGAL.

VIATGE : INCLÓS …. Hotels MP + Desplaçaments cotxe i aeroport + Tours  (fotos adjunts)

NO INCLÓS ….. Bitllet d.avió anada i tornada

PREU :  El preu de 16 díes / 15 nits  amb Agència local Senegalesa …… 1.190 € per persona (el Bitllet avió apart, les despeses personals, algún tour específic i els dinars)

PERSONA DE CONTACTE :  ANGI guía acompanyant al viatge  tel. wassap 639412286

MONTSE amicsdegirona   tel. wassap 639993883

IMPORTANT : Si et fa gràcia realitzar un viatge acompanyat semi-aventura en un país sorprenent que entra al cor, posa.t en contacte amb Angi o Montse per saber el teu interés i començar a fer llista per assegurar dates e interessos comuns sense cap compromís!! Gràcies !!

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines