Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Fins 27-11 Casa Cultura .. ¿Què ens diuen, les grans obres de la literatura universal, des d’una perspectiva filosòfica? 

Literatura i filosofia

Edició 2017

Tipus: Conferència
Data: 02/10/17 – 27/11/17

Preu: Gratuït

¿Què ens diuen, les grans obres de la literatura universal, des d’una perspectiva filosòfica?

Tenim tendència a separar, dividir i establir tipologies i gèneres. Aquesta inclinació ens pot portar fàcilment a perdre de vista els innegables punts de contacte que s’estableixen entre disciplines afins com la literatura i la filosofia. Això no obstant, més enllà del seu valor estètic (o, precisament, com a part fonamental del seu valor estètic), les grans obres de la literatura universal ens ofereixen una magnífica ocasió per reflexionar sobre els mateixos temes que han ocupat la filosofia durant vint-i-cinc segles.

Programa

Casa de Cultura
2 d’octubre
“Robinson Crusoe, de Daniel Defoe”. A càrrec de Bernat Dedéu

9 d’octubre
“1984, de George Orwell”. A càrrec de Mar Bosch Oliveras

16 d’octubre
“Pensaments, de Blaise Pascal. Una filosofia de la condició humana”. A càrrec de Pere Lluís Font

23 d’octubre
“El comte Arnau, de Joan Maragall”. A càrrec de Ignasi Moreta

Auditori de La Mercè
6 de novembre
“Carta al pare, de Franz Kafka”. A càrrec de Laura Llevadot

13 de novembre
“Crim i càstig, de Dostoievski”. A càrrec de Joan Burdeus

20 de novembre
“Incerta glòria, de Joan Sales”. A càrrec de Anna Punsoda

27 de novembre
“Octubre, de Miquel Pairolí”. A càrrec de Joan Vergés

Ho coordina: Oriol Ponsatí-Murlà. Ho organitza: Casa de Cultura de Girona i Escola Municipal d’Humanitats

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines