Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Divendres 10-11 Conferència “Dalí i el projecte del Club Mediterranée”

“Dalí i el projecte del Club Mediterranée”

Tipus: Conferència
Data: Divendres 10/11/17, 18 h

Lloc: Museu d’Art
Preu: Gratuït

Acte de cessió al Museu d’Art del dibuix “Croquis per al Club Mediterranée” de Salvador Dalí (c.1961), per part de la Demarcació Girona-COAC. L’acte tindrà lloc a les 18 h al mdA.
A continuació, a les 18:30 h l’acte es complementa amb dues conferències a la seu del COAC (ubicat a 100 metres del md’A): “La recuperació dels paisatges naturals urbanitzats”, a càrrec del paisatgista Martí Franch. I seguidament, “Dalí i el projecte del Club Mediterranée” a càrrec de l’arquitecta Sílvia Musquera.

Organitza: Museu d’Art de Girona i Demarcació Girona-COAC

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines