Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Diumenge 5-3 ARTS ESCÈNIQUES Teatre: Advertència per a embarcacions petites de Tennessee Williams

ARTS ESCÈNIQUES
    • Dies: Del 4/03/2017 al 5/03/2017
    • Hora: 21h.
    • Lloc: SALA LA PLANETA
    • Adreça: Pg. José Canalejas 3, BS-1 17001 – GIRONA

La Funcional Teatre presenta:

Small Craft Warnings, el seu títol original, és una obra tardana en la trajectòria de Tennessee Williams. Fou estrenada l’any 1972 en un moment en que l’autor era honorat amb tota mena de reconeixements pel seu “gloriós” passat però en el qual no estava gaudint de gairebé cap èxit de públic o crítica amb la seva recent producció.
L’acció transcorre durant una nit tempestuosa a una petita taverna de la costa oest d’Estats Units, entre Los Angeles i San Diego, on s’hi refugien provisionalment una sèrie de personatges marginals, a la manera de petites embarcacions que esperen sortir novament a un oceà que pot acabar engolint-los. L’obra ens parla de la solitud afectiva i sexual d’unes persones a la recerca de companyia i també, com reflecteix molt bé l’autor en altres textos, a la recerca d’una innocència que se’n va anar quan acabà la seva infància.

Direcció: Josep Maria Cortada. Ajudant de direcció: Jaume Alsina.
Intèrprets: Jaume Alsina, Salvador Torres, Sara Bartolomés, Josep Maria Benet,
Dolors Turu, Josep Maria Cortada, Jaume Parés, Ruben Gifreu, Narcís Baguer i
Josep Antoni Tudela. Escenografia: Empar Rodon i Gil Teixeira.
Vestuari: Raquel Lozano. Il·luminació: Jordi Llongueras. Vídeo: Fran Janer.
So: Maria Rosa Calpe. Comunicació: Jaume Parés.
Cartell: Manel Gràvalos / Visible.Producció executiva: Anna Turró.
Ajudant de producció: Josep Antoni Tudela.

Preu: 12 euros

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines