Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dissabte 11-3 Tokaji Quartet. Black Music Festival Lloc: Assumpció

MÚSICA  
    • Dies: El 11/03/2017
    • Hora: 12h.
    • Lloc: Assumpció
    • Adreça: PLAÇA Assumpció

A la plaça de l’Assumpció en el marc del 18è Mercat de la Volta “Art Km.0”

Tokaji Quartet és una formació que neix a la confluència on la música clàssica i la moderna s’ajunten, per fer un viatge de Viena a Memphis, saltant d’estils i registres sense complexes, de Leonard Cohen a David Bowie passant per Red Hot Chili Peppers.

Albert Salvatella, veu
Lluís Figueras, guitarra
Fina Bonet, violí
Antoni Mallol, viola

Coorganitza:

Gratuït

ELS CONCERTS DE LA VOLTA
El segon dissabte de cada mes de 10 a 14 h vine a fer La Volta! al Mercat de La Volta (Art Km 0). A la Plaça de l’Assumpció, al barri de Sant Narcís.

Programació musical: Espai Marfà

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines