Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dimecres 25-10, classe : Acompanyar amb la guitarra.

Acompanyar amb la guitarra

Recursos tècnics

Tipus: Classe magistral
Data: Dimecres 25/10/17, 18.30 h

Lloc: Espai Marfà
Preu: 10

Dimecres 25 d’octubre. De 18.30 a 21 h
Cal inscripció prèvia abans del 17 d’octubre

Explicació, anàlisi i aplicació pràctica de diferents recursos per acompanyar cançons amb la guitarra. Eines per atacar qualsevol tema en particular per tal que amb una sola guitarra es pugui acompanyar de la millor forma i més completa possible, alhora posant atenció al sentit de la forma global (elaborar intros, interludis, solos, entre d’altres). Se centrarà en la guitarra espanyola de cordes de niló, però també aplicable a guitarres acústiques/elèctriques (cordes de metall). Treballarem tots els possibles gèneres musicals, si el temps i els coneixements del professor ho permeten.

Adreçat a guitarristes de nivell mitjà o avançat, no es tracta d’un curs d’iniciació.

A càrrec de Pau Figueres, guitarrista.
Pau Figueres concentra en un sol instrument les tradicions guitarrístiques de les quals prové; la música clàssica i contemporània, el flamenc, i altres sonoritats dels nostres dies es barregen en un so i una manera de tocar que surt dels calaixos de gènere habituals. Profundament influenciat i nodrit de figures com Zoran Dukic, Toti Soler, Paco de Lucía o Pat Metheny, en la seva música hi conviuen elements heterogenis que s’emmotllen de forma intuïtiva, fruit de la seva àmplia experiència musical i d’una vida tenyida per la relació amb l’instrument. Crea i interpreta la seva pròpia música, a més de ser un dels guitarristes acompanyants més sol•licitats del país.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines