Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dimecres 19-7 A MÉS A MÉS    Ens veiem a la plaça! Lloc: PISTA POLIESPORTIVA PARC DEL MIGDIA

A MÉS A MÉS    
    • Dies: El 19/07/2017
    • Hora: 19 a 21h.
    • Lloc: PISTA POLIESPORTIVA PARC DEL MIGDIA
    • Adreça: C. Saragossa 25 17003 – GIRONA

Durant el mes de juliol també sortim al carrer!

Els dilluns i dimecres de 19 a 21 h, ens veiem a la pista poliesportiva del carrer Saragossa, al costat del Centre Cívic Pla de Palau. Jugarem a ping-pong, al kubb, a futbol i a tot allò que se’ns pugui ocórrer!

Activitat oberta, gratuïta i organitzada conjuntament per Els Químics Espai Jove, Centre Cívic Pla de Palau i SBAS de Palau.

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines