Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dimarts 28-2 Cicle de Cinema i Solidaritat. Siembra Lloc: CINEMA TRUFFAUT

CINEMA I PROJECCIONS    
    • Dies: El 28/02/2017
    • Hora: 20.30h.
    • Lloc: CINEMA TRUFFAUT
    • Adreça: C. Portal Nou 7, BS 17004 – GIRONA

Dagua, ONG d’Ajuda a Colòmbia ens presenta: Siembra
Àngela Osorio i Santiago Lozano (Colòmbia, 2015). 82 minuts

Sessió del mes de febrer del cicle de cinema i solidaritat d’aquest curs que gira entorn les migracions i els desplaçaments forçosos.

Turco, un pescador de la costa pacífica colombiana enyora tornar a la terra que va abandonar fa tres anys, en companyia del seu fill Yosner, una causa del conflicte armat. Viu a la ciutat atrapat per un sentiment de desarrelament mentre el seu fill troba en ella un possible futur. La il·lusió del pare per tornar es trenca amb la mort del fill. Turco es veu confrontat pel dolor i la impotència davant aquest esdeveniment que s’ha convertit en un obstacle més per tornar a la seva terra. Mentre se celebren els tradicionals rituals per la velació, Turco se’n distancia i passeja per la ciutat per fer el seu propi dol, però el temps passa i ha de trobar un lloc per enterrar el seu fill.

Entrada lliure.

Organitzador: Ajuntament de Girona, Coordinadora d’ONG Solidàries i Cinema Truffaut.

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines