Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dimarts 21-2 Taller: “Treballa i aprèn a desenvolupar-te en l’entorn comercial”

CURSOS I TALLERS     
    • Dies: El 21/02/2017
    • Hora: 10.30h.
    • Lloc: COL·LEGI OFICIAL D’AGENTS COMERCIALS DE GIRONA I PROVÍNCIA
    • Adreça: C. Nou 8, PR-4 17001 – GIRONA
    • Organitza: COL·LEGI OFICIAL D’AGENTS COMERCIALS DE GIRONA I PROVÍNCIA

Els perfils comercials ocupen el primer lloc del rànquing de perfils més sol.licitats per les empreses. Per aquest motiu, el dimarts 21 de febrer de 2017, a les 10:30 hores a les instal·lacions del Col·legi d’Agents Comercials, situat al C/ Nou 8, principal 4a de girona, organitzem una jornada per donar a conèixer les oportunitats laborals que t’ofereix aquest sector.

T’OFERIM FORMACIÓ I CONTRACTE EN L’ENTORN COMERCIAL
Enguany el Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona amb la col.laboració del Col.legi d’Agents Comercials de Girona i província, impulsa els programes Fem Ocupació per Joves i 30Plus amb l’objectiu de facilitar la inserció i qualificació de les persones que vulguin treballar al sector comercial.
Participant en aquest programa rebràs:
– Experiència laboral mitjançant contracte laboral mínim de 6 mesos
– Formació en els àmbits comercials i d’atenció al client
– Orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació
Si compleixes aquests requisits:
– Persones amb capacitats relacionals i comunicatives
– Amb horitzó de professionalització en el camp comercial
– Amb residència a Girona o la seva àrea urbana
– Estar en situació d’atur
– Amb nivell de formació màxim en FP II, ESO, Batxillerat o CFG Mig
Aquesta actuació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines