Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dilluns 6-2 al 8-2 Fòrum Internacional de Gestió de Residus Municipals

    • Dies: Del 6/02/2017 al 8/02/2017
    • Lloc: FIRA DE GIRONA – PALAU DE FIRES
    • Adreça: Pg. Devesa 34 17001 – GIRONA

El principal objectiu del Fòrum és posar en contacte administracions, empreses i tècnics especialitzats per analitzar i debatre conjuntament solucions innovadores i efectives en la recollida de residus municipals, precisament en un moment en el qual cal replantejar el model actual de gestió de residus, que en molts casos ha quedat obsolet.

Per Girona, la mostra constitueix una oportunitat per esdevenir ciutat líder en reciclatge i per demostrar alhora la voluntat de contribuir en el medi ambient i la sostenibilitat. “El Fòrum no és un congrés més; és molt ambiciós, és excepcional, i volem que es converteixi en un referent per a la resta d’Europa”, va afirmar l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Actualment, Girona ostenta els millors resultats de recollida selectiva de les ciutats catalanes de més de 50.000 habitants. Tot i així, Madrenas ha reconegut que cal aprofundir encara més en la gestió eficient dels residus, i ha remarcat la importància de fixar-se en l’experiència d’altres ciutats.

En aquest sentit, el #WasteInProgress compta amb la proposta Ciutats in Progress, en què un total de 12 ciutats vindran a explicar 12 grans projectes d’èxit donant exemples a les administracions de models que poden implementar per fer més efectiva la recollida selectiva. Concretament, el Fòrum comptarà amb la presència de localitats d’arreu del món com San Francisco (EUA), Milà (Itàlia), Munic (Alemanya), Ljubljana (Eslovènia) o Anvers (Bèlgica). Representants de cadascuna d’elles vindran a exposar la seva experiència en un format plenari de conferències oferint informació específica de primera mà i d’elevat valor formatiu.

Un altre sector d’aquesta fira serà el Fòrum Innovació, on es presentaran projectes empresarials pioners que contribueixin a l’assoliment dels objectius de reciclatge. Aquests projectes seran seleccionats mitjançant una convocatòria prèvia. Per últim, el Fòrum també gaudirà d’una zona d’exposició per a empreses especialitzades que poden acompanyar i ajudar les administracions en tot aquest procés; serà l’anomenat Espai Empresa.

Data límit d’inscripció: 27 de gener

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines