Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dijous 9-3 i 10-3 Teatre: Twit a Tête Lloc: SALA LA PLANETA

ARTS ESCÈNIQUES 
    • Dies: Del 9/03/2017 al 10/03/2017
    • Hora: 21h.
    • Lloc: SALA LA PLANETA
    • Adreça: Pg. José Canalejas 3, BS-1 17001 – GIRONA

Caolí Teatre presenta:

La Diana és una noia moderna i en Guille és un noi de poble que ve a la ciutat a estudiar. Es coneixen a través d’un grup de WhatsApp i practiquen sexe per telèfon. En Manel té disset anys i un càncer en estat avançat. La seva germana no entén que ell només necessita una cosa: el seu mòbil per mantenir-se tot el dia connectat amb els seus amics. En Richy i la Raquel es coneixen en un cementiri, tindran una forta discussió i la seva vida canviarà per sempre. En Boris està enamorat del seu telèfon. Quan un terratrèmol el deixi atrapat sota la runa, aquest serà la seva única companyia.
Què passa quan ens obsessionem en ser virals? On ens poden dur les facilitats que ens ofereixen les tecnologies, fins i tot, quan la nostra supervivència depèn d’aquestes? Twit a tête ens presenta històries creuades en una comèdia que ens mostra com la tecnologia ens afecta tant a nosaltres com a les nostres relacions personals.

Actors: Benjamí Bosch i Jasmina Garcia. Direcció: Berta Bosch.
Disseny escenografia: Sandra Prat. Construcció escenografia: Lluís Nadal “Koko”.
Disseny vestuari: Núria Tresserras. Atrezzo: Sandra Prat.
Composició musical: Adrià Garcia. Producció: Caolí Teatre.

Preu: 10 euros

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines