Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

4-2 Concert… La rebotiga de l’òpera

La rebotiga de l’òpera

Simfonova

Àmbit: Música
Tipus: Concert
Data: Diumenge 04/02/18, 19 h

Lloc: Auditori de Girona
Preu: 28 €   |   24 €

Després de l’èxit de la seva primera presentació, Simfonova torna a l’Auditori de Girona per oferir La rebotiga de l’òpera.

En aquest espectacle el públic podrà veure per un forat tot allò al qual mai no pot accedir, i que resulta imprescindible per a la preparació d’un gran concert. L’objectiu no és només humanitzar els cantants i els músics que protagonitzen el nostre espectacle, sinó també donar als assistents elements de judici que els permetin valorar diferents aspectes de cadascuna de les interpretacions que hi escolten. A més, es pretén oferir una visió sobre els aspectes humans menys confessables que es produeixen darrere el teló: nervis, inseguretats i, fins i tot, rivalitats dels artistes.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines