Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

12-10 Firetast

 

Firatast

Fira de degustació

Tipus: Fira
Data: 12/10/17 – 15/10/17

Lloc: Fira de Girona
Preu: 1 tiquet   |   1 €

FIRATAST, és una fira de degustació i venda de productes d’alimentació de qualitat, que amb la seva fòrmula ja tradicional, basada en la promoció dels plats i productes a través del tast, es consolida com la fira més activa d’aquesta tipologia, més popular i concorreguda de les que es fan arreu del país, sempre amb novetats gastronòmiques molt atractives i gustoses per oferir als visitants.

El visitant compra tiquets de degustació per valor d’1€ cadascun i els va bescanviant entre més de 300 degustacions diferents, totes elles tenen un valor d’entre 1 i 3 tiquets. D’aquesta manera, aconseguim tastar una gran varietat de productes, des d’entrants, primers o segons plats, postres i begudes de tot tipus.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines