Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

1-24/6 Festival Temps d’Art.

Temps d’art

TEMPS D’ART
Tipus: Festival
Data: 01/06/18 – 24/06/18

Lloc: Diversos espais
Preu: Gratuït

El mes de juny, Girona es convertirà en un epicentre cultural gràcies a la interrelació de la ciutat i la creació en l’espai públic. La coincidència de festivals vinculats a una visió oberta i transversal de les darreres tendències de l’art contemporani permetrà establir un diàleg entre la ciutat, la ciutadania i l’expressió artística en l’espai públic sota el paraigua conceptual de Temps d’Art Girona.
Temps d’Art Girona es nodreix d’esdeveniments vinculats a la creació artística com són el Festival Inund’Art, la mostra creativa d’estiu La Volta, el premi de grafit Lluïment, el Premi de Pintura Pinzell Cuixart, Urban Sketchers, Art i Gavarres-Girona, el Festival Internacional de d’art natura, conjuntament amb programació relacionada amb la fotografia contemporània, la pintura grafit, visites guiades, exposicions d’art, tallers i conferències.
La idea d’aglutinar diverses activitats d’art visual de la ciutat en una única proposta, sense perdre la personalitat de cada un d’elles, respon al repte de crear una acció més potent que pugui atreure més públic a la ciutat de Girona.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines