Comunitat Amics de Girona - S贸m un grup d.amics i gent lliure, molt nombr贸s de la prov铆ncia de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Activitats importants / Altres activitats

TASQUES DE VOLUNTARIAT Girona…. “En l.Estat d.Alarma”

TASQUES DE VOLUNTARIAT Girona…. “En l.Estat d.Alarma”

https://web.girona.cat/coronavirus/voluntariat

Navegaci贸

Navegaci贸

Navegaci贸

CATESP*ENG*FRA*

Tasques de voluntariat | Coronavirus

 Coronavirus

Tasques de voluntariat

L’alcaldessa recomana a totes les persones que es volen oferir com a volunt脿ries durant aquest episodi, que es posin en contacte amb l鈥橝juntament. En cas de necessitats, per exemple a nivell de serveis socials o d鈥檃tenci贸 a col路lectius vulnerables, els treballadors p煤blics estan permanentment activats, aix铆 com el cos de voluntaris de Protecci贸 Civil. M茅s enll脿 d鈥檃ix貌, el consistori coordinar脿 amb entitats del tercer sector els voluntaris civils que s鈥檋agin ofert. Des de l鈥橝juntament es vol alertar, sobretot a la gent gran, que s鈥檃ssegurin sempre de l鈥檃utenticitat de persones que els vulguin demanar ajuda, per aix铆 prevenir enganys.

L鈥橝juntament de Girona mant茅 obert el tel猫fon d鈥檌nformaci贸 ciutadana 972 419 010 cada dia, de dilluns a divendres de 8 a 18 h, i dissabte i diumenge, de 9 a 18 h, per resoldre els dubtes que puguin sorgir. Tamb茅 s鈥檈mpla莽a a la ciutadania a mantenir-se informada sobre les 煤ltimes novetats a trav茅s dels canals oficials de l鈥橝juntament i la Generalitat.

Com puc ajudar?

  • Podeu col路laborar de forma aut貌noma amb els ve茂ns i ve茂nes de la vostra escala o del vostre barri, facilitant-los les tasques m茅s quotidianes com anar a comprar al supermercat, a la farm脿cia, treure a passejar el gos… Ja hi ha associacions de ve茂ns que s’han organitzat per oferir aquest servei. Contacta-hi per tenir m茅s informaci贸. Cal tenir present que s’ha de respectar les recomanacions sanit脿ries i d鈥檕rdre p煤blic per garantir la seguretat de totes les persones participants. Consulteu-les al seg眉ent apartat. 
  • Podeu ajudar-nos a detectar possibles situacions de persones vulnerables que creieu que tenen alguna necessitat important (alimentaci贸, habitatge, cures personals, atenci贸 a menors…) facilitant-nos la informaci贸 al 972 419 010 (de 8 a 18h).
  • Si us voleu oferir per col路laborar com a persones volunt脿ries per donar suport a les tasques que estan portant a terme les entitats socials amb persones vulnerables, heu de saber que ara mateix aquestes entitats estan treballant amb els seus propis equips t猫cnics i voluntaris, per貌 que possiblement en algun moment necessitin ajuda. Si esteu interessats en col路laborar faciliteu-nos les vostres dades de contacte i disponibilitat hor脿ria al 972 419 010 o a participacio@ajgirona.cat. Us demanarem que ens autoritzeu a facilitar les vostres dades a aquestes entitats per a que puguin contactar amb vosaltres.

Recomanacions sanit脿ries i de seguretat

Per prevenir el virus, cal que apliqueu les mesures gen猫riques de protecci贸 davant de qualsevol malaltia respirat貌ria:

  • Renteu-vos les mans freq眉entment (amb aigua i sab贸 o solucions alcoh貌liques 70%), especialment despr茅s del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d鈥檜n sol 煤s o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida (amb solucions alcoh貌liques 70% o amb aigua i sab贸).
  • Eviteu el contacte proper (almenys una dist脿ncia de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respirat貌ries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.
  • Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.
  • Seguiu en tot moment les indicacions dels agents de l’autoritat. L’atenci贸 a les persones vulnerables 茅s un dels sup貌sits que permeten despla莽ar-se previstos al decret del govern sobre les mesures de confinament. 
     

Pla莽a del Vi, 1
17004 GIRONA
Tel. 972 419 010Contacte
Mapa del web
Mapa de xarxes

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feli莽 ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. S贸c persona aventurera, fer coses diferents, capa莽a i segura, simp脿tica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al m贸n a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, confer猫ncies, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses tem脿tiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.l猫ncia, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS 鈽匭ue dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere鈽 鈽匰i no vives peligrosamente, no vives. La vida s贸lo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo est谩 yendo a la perfecci贸n, f铆jate, te est谩s muriendo y no pasa nada鈽 Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines