Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Divendres 15-12 Espectacle lumínic ambient color a la façana de la Farinera Teixidor

Divendres 15-12  Espectacle lumínic ambient color a la façana de la Farinera Teixidor

Espectacle lumínic ambient color a la façana de la Farinera Teixidor   Lloc:Plaça de Joan Brossa

Viu la llum, vibra amb la llum!

VIBRA – FESTA DE LA LLUM
Tipus: Espectacle
Dates: Divendres 15/12/17, 18 h
Dissabte 16/12/17, 18 h
Diumenge 17/12/17, 18 h
Lloc: Plaça de Joan Brossa
Preu: Gratuït

 

 

Horari: de 18 a 21 h
Inauguració de l’espectacle: el dia 15 de desembre, a les 18 h

VIBRA és un esdeveniment per a totes les edats on la llum i la sostenibilitat són els principals protagonistes. Participa als espectacles, xerrades, tallers, i moltes altres activitats innovadores, creatives i artesanals.
Al llarg del recorregut, deixa’t emportar per creacions de llum que et transportaran a un món d’il·lusions fantàstiques ple de noves emocions. Redescobreix el paisatge nocturn de Girona a través d’experiències audiovisuals sorprenents.

Lloc: Espai 1 – Edifici La Farinera Teixidor
La Farinera Teixidor és l’edifici modernista més representatiu de Girona. Amb la col·laboració de Philips Lighting, la façana de l’edifici cobrarà una nova dimensió, gràcies a la il·luminació especialment dissenyada per a aquesta ocasió, dotant al paisatge nocturn urbà de la ciutat d’un nou atractiu per a veïns i visitants.
Durant un període de temps limitat, tothom podrà interactuar i il·luminar amb els seus colors preferits la façana de l’edifici dissenyat per l’arquitecte Rafael Masó el 1910.
Perquè la sostenibilitat i la qualitat de la llum a la llar no estan renyides, si participes en un taller o portes una bombeta de tecnologies tradicionals, la podràs canviar* per una de LED i començar estalviar en el consum domèstic.
*fins a esgotar existències.

Ho organitza: Ajuntament de Girona

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines