Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Diumenge 22-10 Marxa popular del carrer Nou

39a Cursa Popular del carrer Nou

Tipus: Esports
Data: Diumenge 22/10/17, 10 h

Lloc: Carrer Nou
Preu: 8 – 11 – 13 €

La Cursa Popular del Carrer Nou neix l’any 1979 de la iniciativa dels comerciants que volien dinamitzar el carrer. L’èxit de la prova, preludi de les fires i festes de la ciutat, l’hem d’anar a buscar en el seu esperit popular, intacte des del seu naixement, i així ho manifesta encara avui el seu reglament d’origen: “la cursa s’obrirà a totes les persones, sense límit d’edat, sexe o nacionalitat. És una cursa per a caminants, atletes i marxadors”. La prova, a punt de complir 40 anys, arriba enguany tècnicament ben organitzada i orgullosa dels atributs que s’ha guanyat amb el temps: la més antiga, la més popular i la més viva de les comarques gironines. A cada família gironina segur que trobarem algun membre que hi ha participat.

La cursa engloba diverses proves en les diferents categories, amb l’objectiu de mantenir i guanyar en índex de participació: les curses infantils, la Milla, la cursa d’empresa, la cursa dels 5 km i naturalment la cursa estrella, dels 10 km.

09:20: Milla urbana
10:00: Cursa 5 km
11:00: Cursa 10 km

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines