Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Diumenge 19-3 Teatre Familiar/titelles: Els tres óssos Lloc: SALA LA PLANETA

ARTS ESCÈNIQUES  
    • Dies: El 19/03/2017
    • Hora: 12h.
    • Lloc: SALA LA PLANETA
    • Adreça: Pg. José Canalejas 3, BS-1 17001 – GIRONA

L’Estaquirot teatre presenta:

Els nostres óssos es dediquen a recollir fruites del bosc per fer melmelada. L’aventura comença quan l’ós petit, tot sol i per primer cop, emprèn un llarg viatge per anar a buscar mel. Amb l’ajuda dels animals que viuen al bosc va trobant el camí i un cop aconseguida la seva missió torna content cap a casa.
Quan arriba l’hora de fer el dinar, preparen una bona sopa i mentre esperen que es refredi, surten a passejar. Quan són fora es presenta la Rínxols d’or, una noia molt tafanera i trapella, que acaba alterant l’harmonia familiar.
La companyia L’Estaquirot Teatre construeix l’escenografia d'”Els tres óssos” a partir d’unes caixes de fusta que es van obrint, desplegant i transformant a la vista del públic, per mostrar els diferents espais on transcorre la història: la casa, la fàbrica de melmelada i el bosc. Uns personatges ben definits i una música creada per il·lustrar el conjunt, contribueixen a fer d’aquest, un espectacle absolutament dinàmic i atractiu.

Autor: L’Estaquirot Teatre. Actors-Manipuladors: Núria Benedicto,
Olga Jiménez, Albert Albà. Tècnica: Titelles i actors. Disseny: Alfred Casas.
Construcció: Cia L’Estaquirot, Alfred Casas, Pedro Jiménez.
Música original: Ferran Martínez. Producció: L’Estaquirot Teatre.

Recomanat a partir de 3 anys
Preu: 6 euros

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines