Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Diumenge 19-3 17è Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona Lloc: PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS GIRONA-FONTAJAU

ESPORTS  
    • Dies: El 19/03/2017
    • Hora: 15 a 20h.
    • Lloc: PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS GIRONA-FONTAJAU
    • Adreça: Av. Josep Tarradellas i Joan 22-24 17007 – GIRONA

Al Pavelló Municipal Girona – Fontajau.

Un any més, l’Ajuntament de Girona organitza el Campionat de Funky Hip Hop “Ciutat de Girona”, que enguany arriba a la seva 17a edició.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Servei Municipal d’Esports, Pavelló Municipal Girona-Fontajau
Av. Josep Tarradellas, 22-24 – 17007 Girona
Tel. 972 226 136
A/e: activitatsesports@ajgirona.cat

Data límit d’inscripció: 6 de març de 2017.

Diumenge 19 de març el Pavelló Municipal Girona-Fontajau espera acollir a més de 600 ballarins i ballarines de diferents escoles i gimnasos de la ciutat, així com d’altres comarques de Girona ens presentaran les seves coreografies de les 15.00 a les 20.00 h. A les 14.00 h hi haurà l’obertura de portes.

Es pot assistir com a públic (preu entrada 4 euros per persona) i gaudir de les actuacions i balls. La venda d’entrades serà a partir de les 13.00 h.

Aquest campionat està organitzat pel Servei Municipal d’Esport de l’Ajuntament de Girona.

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines