Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dissabte 4-3 Taller familiar: La família, quin súper viatge! Lloc: TEATRE MUNICIPAL

    • Dies: El 4/03/2017
    • Hora: 11h.
    • Lloc: TEATRE MUNICIPAL
    • Adreça: Pl. Vi 1, BS-2 17004 – GIRONA

Educa emocionant i emociona’t educant!

Caram! que intens la vida de ser pares? Quin súper viatge això de ser família, no? T’imaginaves que aquesta aventura era tant… tant….(posa l’adjectiu que vulguis!!)
Doncs vine al Teatre Municipal de Girona per descobrir com gaudir al màxim del viatge familiar que has triat i emociona’t educant i educa emocionant!

Al Teatre escollim amb molta cura els espectacles que volem que vegin els més menuts de casa. I també volem que els pares en gaudiu al màxim. Per aquests motius enguany us oferim un espai per compartir, evolucionar i créixer en família.

Conjuntament amb Educare Club, us proposem 4 tallers que partint dels valors dels espectacles de la programació familiar, us permetran aprofundir en diferents àrees com: l’educació en positiu dels nostres
fills, eines i recursos per poder-los acompanyar en la construcció de la seva identitat, en la gestió de les emocions, pròpies i dels altres, en entendre i ajudar a superar les pors, en fomentar l’autonomia i/o en trobar el seu propi equilibri emocional. Tot això gaudint del
trajecte conjuntament.

Els tallers estan pensats per durar aproximadament uns 90 minuts i s’estructuren en 3 parts molt dinàmiques: primer una breu introducció teòrica fonamentant l’objectiu del taller, seguida de la segona part on gaudirem d’exercicis pràctics pels pares d’una banda, mentre de l’altra banda els infants fan els seus, i finalment tancarem fent exercicis conjunts pares i fills que ens ajudaran a dibuixar les conclusions més adients entre tots.

Tots els tallers estan basats en l’obra programada per la setmana següent i us permetran conectar amb l’espectacle i ajudar als vostres infants a volar ben amunt tot gaudint dels aprenentatges emocionants del teatre familiar.

Preu: 10 euros per família (dóna dret a gaudir d’un descompte de 3 x 1 per a les entrades de l’espectacle relacionat)

Inscripcions: A través del mail teatremunicipal@ajgirona.cat per rigoròs ordre de rebuda.

Places limitades.
Els tallers són independents entre sí.
Els avis són molt benvinguts.

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines