Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dimecres 8-2 El Rodamón. CV i carta de presentació per viatjar a l’estranger Lloc: L’ESTACIÓ ESPAI JOVE

CONFERÈNCIES I JORNADES  
    • Dies: El 8/02/2017
    • Hora: 18 a 20h.
    • Lloc: L’ESTACIÓ ESPAI JOVE
    • Adreça: C. Santa Eugènia 17 17005 – GIRONA

El Rodamón “5è Cicle de tallers de mobilitat internacional”.

El dimecres 8 de febrer de 18 a 20 h.

Si has de redactar el currículum o la carta de presentació per buscar feina o pràctiques a l’estranger, aquest taller t’interessa!

T’ensenyarem els models de CV del país on vulguis marxar, explicarem en quins casos és necessari que facis el CV en format europeu i en quins no, et donarem eines per poder fer una bona redacció, el vocabulari adequat, les característiques a tenir en compte en funció del país… i resoldrem els dubtes que puguis tenir!

Sessió a càrrec de tècnics de L’Estació Espai Jove.

Places: 15
Preu: activitat gratuïta, cal inscripció prèvia.
Requisits: cal que portis el teu CV imprès en català.

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines