Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dimecres 25-10 CURS.. Què cal saber per a iniciar un projecte empresarial

Guia bàsica per emprendre

Què cal saber per a iniciar un projecte empresarial

Tipus: Curs
Data: Dimecres 25/10/17, 09.30 h

Lloc: Girona Emprèn
Preu: Gratuït

Conèixer les eines que ens poden ajudar a diagnosticar la pròpia capacitat emprenedora i la viabilitat de la idea de negoci és l’objectiu d’aquesta sessió. Es tracta d’una sessió introductòria als principals aspectes que cal saber abans d’iniciar un projecte empresarial.

Continguts:

• Què ofereix Girona Emprèn i les entitats de la Xarxa Emprèn.
• La idea de negoci.
• El pla d’empresa: finalitat, estructura i contingut.
• Ajuts, avantatges i recursos destinats a l’emprenedoria.
• La capitalització de la prestació de l’atur com a recurs de finançament emprenedor.
• Comunicacions/llicències d’obertura d’activitats als ajuntaments.
• Aspectes bàsics en la Fiscalitat i Seguretat Social.

Sessió a càrrec de tècnics del Servei Girona Emprèn.
De 9.30 a 11.30 h.

Dirigit a totes les persones que volen rebre informació i orientació bàsica sobre l’emprenedoria.

Places limitades, cal inscripció prèvia.

Per assistir a la sessió caldrà formalitzar la inscripció i presentar el DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas de resident comunitari, caldrà presentar el passaport o document d’identitat del país d’origen i la carta verda. Les persones que accedeixin al servei per primera vegada enguany, que es trobin en situació d’atur, hauran de presentar el DARDO. Girona Emprèn no podrà admetre a cap persona que vulgui accedir al servei sense la presentació de la documentació requerida. En cas d’impuntualitat, el servei es reserva el dret d’accés a l’aula. Cal avisar amb suficient antelació en cas de no poder assistir.

Més informació: Tel. 972 104 316 . A/e: gironaempren@ajgirona.cat

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines