Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

Dilluns 11-9 Diada Nacional de Catalunya a Sant Cugat Sesgarrigues

Diada Nacional de Catalunya a Sant Cugat Sesgarrigues

Propera edició: 09/09/2017a 10/09/2017
En motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el  dissabte 9 de setembre tindrà lloc l’espectacle: HEM ESCOLLIT. Vinguts del que fórem, restem el que somA càrrec de Òscar Intente.

Serà a les 20h a l’Auditori de Sant Cugat Sesgarrigues

L’espectacle consta d’un recull de poemes amb reflexions dels nostres poetes sobre el seu país. Un espectacle on la paraula és l´única protagonista. El poder de la paraula nua, les veus de diferents poetes al llarg de diferents èpoques .

Amb tot,  no es tracta d´un recital, sinó d´una interpretació viscuda on els temes ens arriben d´una manera absolutament teatral, amb solemnitat, amb humor, amb ironia… Un exercici de virtuosime actoral al servei de la poesia.

Òscar Intente és actor de teatre, televisió i cinema, els seus darrers treballs han estat a la sèrie de TV3 La Riera  en el personatge de Santi, així com també ha participat en altres sèries com Ermessenda, Vendelplà, KMM, Històries del Zoo, Setze dobles… I a RTVE: Cuéntame.

Ha treballant amb diferents companyies de teatre com la Companyia Flotats i el Teatre Nacional de Catalunya entre molts d’altres. Al cinema ha participat en dues pel·lícules de Ventura Pons (Any de gràcia i Un berenar a Ginebra), en l`òpera prima de Mar Coll, “Tres dies amb la família” i a “Clara no lo esperava” de Roser Aguilar.

I el diumenge 10 de setembre, un any més, tindrà lloc la caminada a la Font del Cuscó. Ens trobarem a les 8:30h a la Plaça del Sindicat. Recordeu que cal portar esmorzar i calçat còmode.

Sant Cugat Sesgarrigues - Diada Nacional de Catalunya

Centre informacio 1

Consorci de Turisme

Diputació

  

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ..... Adicta a Viajar y ser Feliz.... Addiction to Travel and Be Happy. Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa. M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!! CITAS FAVORITAS ★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★ ★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (... ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★ Osho I'm adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant. I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I'm themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines