Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Altres activitats

11-3 Concert de la Philharmonia de Londres

Philharmonia de Londres

Ibercamera Girona

IBERCAMERA GIRONA
Àmbit: Música
Tipus: Concert
Data: Diumenge 11/03/18, 19 h
Lloc: Auditori de Girona
Preu: 76 €  |   67 €  |   45 €  |   28 €

 

La presència de The Philharmonia marcarà un abans i un després a la Temporada de Girona. Ens sentim privilegiats de presentar una de les més grans orquestres del món, que ha estat dirigida pels mestres de la història: Toscanini, Strauss, Furtwängler, Gergiev i Maazel. En aquesta ocasió, ens oferirà l’Heroica de Bethoveen, la simfonia que obre la porta al romanticisme musical, dirigida per Karl-Heinz Steffens, director de prestigi i coneixedor profund d’aquest repertori. El pianista Sergei Redkin, que la temporada anterior ens va encisar amb la seva versió de la Rapsòdia sobre un tema de Paganini de Rakhmàninov, torna a Girona per oferir-nos el Concert núm. 1 de Chopin.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines