Comunitat Amics de Girona - Sóm un grup d.amics i gent lliure, molt nombrós de la província de Girona, que proposem activitats cada setmana. Obert a tothom!

Share This Post

Activitats importants / Trobada

Quan és Setmana Santa 2017: dates i calendari

Quan és Setmana Santa 2017: dates i calendari

Les vacances de Setmana Santa en 2017 es celebraran a Catalunya i Girona durant la segona setmana d’abril: Diumenge de Rams cau el dia 9 d’abril de 2017 i el Diumenge de Pasqua, el 16.

 

CALENDARI LABORAL A GIRONA 2017

Les dates de la Setmana Santa es determinen pel calendari lunar. D’aquesta manera, el diumenge posterior a la primera lluna plena després de l’inici de la primavera a l’hemisferi nord és el Diumenge de Pasqua, que ha de celebrar-se entre el 22 de març i el 25 d’abril. A partir d’aquesta data es distribueixen la resta de dates, que el 2017 cauen així:

Diumenge de Rams: 9 d’abril
Dilluns Sant: 10 d’abril
Dimarts Sant: 11 d’abril
Dimecres Sant: 12 d’abril
Dijous Sant: 13 d’abril
Divendres Sant: 14 d’abril
Dissabte Sant: 15 d’abril
Diumenge de Pasqua: 16 d’abril
Dilluns de Pasqua: 17 d’abril

Share This Post

Adicte a Viatjar i ser Feliç ….. Adicta a Viajar y ser Feliz…. Addiction to Travel and Be Happy.

Sóc persona aventurera, fer coses diferents, capaça i segura, simpàtica i alegre, juganera i divertida, ganes d.estar al món a observar, ser curiosa i disfrutar de tot el que es veu i es fa.

M.agrada apendre sempre, amb cursos, tallers, conferències, el que sigui (estic amb temes de creixement personal i espiritual) i les bones converses temàtiques. M.agrada tot jejejeje la vida per excel.lència, estar en contacte amb la natura i animals i gaudir de cada lloc, persona i moment !!!

CITAS FAVORITAS

★Que dificil es el ser humano, nacer no pide, vivir no sabe y morir no quiere★

★Si no vives peligrosamente, no vives. La vida sólo florece en el peligro. La vida nunca florece en la seguridad. (… ) Cuando todo está yendo a la perfección, fíjate, te estás muriendo y no pasa nada★

Osho

I’m adventurous, do different things, able and secure, friendly and cheerful, playful and fun, be eager to see the world, be curious and enjoy all that is brilliant.

I always like to learn, workshops, conferences, whatever (I’m themed personal and spiritual growth) and good conversation themes. I like all jejejeje life par excellence, being in touch with nature and animals and enjoy each place, person and time !!!

Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aneu a la barra d'eines